چهارشنبه, 24 مرداد 1397
عنوان : پخش زنده مسابقات جام جهانی در سینما شهر انار
تاريخ :
 ۱۳۹۷/۰۳/۲۳

به گزارش روابط عمومی شهرداری انار، مسابقات تیم ملی فوتبال ایران و همچنین ۳ بازی نیمه نهایی و فینال جام جهانی در سینما شهر انار بصورت زنده پخش خواهد شد. رحیمی شهردار انار گفت: مجوز نمایش مسابقات جام جهانی روسیه در سالن‌ های سینمایی از سوی وزارت ارشاد صادر شده و فعلاً با پخش ۶ مسابقه موافقت شده است. از این ۶ مسابقه، ۳ مسابقه به بازی های ایران اختصاص دارد و ۳ بازی دیگر به احتمال زیاد مسابقه فینال باشد. تیم ملی فوتبال ایران یکی از 32 تیم حاضر در این رقابت ها با اسپانیا، پرتغال و مغرب هم گروه است. ایران در اولین دیدار خود باید 15 ژوئن (25 خرداد 97) ساعت 18:30 به وقت ایران در ورزشگاه سن پترزبورگ برابر مغرب به میدان برود. ملی‌پوشان ایران در دومین دیدار ساعت 21:30 روز 20 ژوئن (30 خرداد 97) در ورزشگاه کازان به مصاف تیم ملی اسپانیا قهرمان پیشین جام جهانی فوتبال می‌روند و در نهایت در سومین بازی خود در ساعت 21:30 روز 25 ژوئن (4 تیر 97) در سارانسک با یاران «کریستیانو رونالدو» پرتغالی و قهرمانی اروپا دیدار می کنند.
ورزش دوستان میتوانند از طریق سایت www.cinematicket.org  نسبت به دریافت بلیط اقدام نمایند.