جمعه, 25 آبان 1397
عنوان : پیام تبریك شهردار انار به مناسبت آغاز هفته قوه قضاییه
تاريخ :
 ۱۳۹۷/۰۴/۰۲

به گزارش عمومی شهرداری ، رحیمی شهردار انار در پیامی فرا رسیدن هفته قوه قضائیه را تبریک گفت.

هفته اول تیر ماه یادآور سالروز فاجعه جانسوز و دردناک شهادت شهید بهشتی و ۷۲ تن از یاران گرانقدر انقلاب اسلامی است که بنا به تجلیل از معمار بزرگ دستگاه قضایی کشور، هفته قوه قضائیه نامگذاری شده است.

این ایام فرصت مغتنمی است برای تکریم تلاش خالصانه مسئولین خدوم قوه قضائیه و به ویژه تجلیل از مجاهد مجتهد متفکر شهید دکتر بهشتی و سایرشهدای این عرصه تا خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی را در نهاد قوه قضائیه پاس بداریم.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هفتم تیر، هفته قوه قضائیه را به همه تلاش گران این عرصه به خصوص مجموعه خدوم امر قضا، خصوصا به همه خدمتگذاران ومسئولین قضائی ،قضات ، دادیار ،دادرسان،کارکنان وخدمتگذاران این قوه در شهرستان انار تهنیت عرض نموده و از خدمات شایسته این عزیزان در برقراری عدل و قسط در جامعه تقدیر و تشکر می نمایم و امید دارم در انجام خدمت مقدس و پیاده نمودن عدالت با استعانت از انوار نورانی قران کریم در سایه رهبری مقام عظمای ولایت موفق و کوشا باشید .

علی رحیمی راد

شهردار انار