چهارشنبه, 24 مرداد 1397
عنوان : پیام تبریك شهردار انار به مناسبت روز خبرنگار
تاريخ :
 ۱۳۹۷/۰۵/۱۷

به گزارش روابط عمومی شهرداری ، رحیمی شهردار انار طي پيامي فرا رسیدن هفدهم مرداد روز خبرنگار را به همه خبرنگاران و اصحاب رسانه خصوصا فعالان عرصه اطلاع رسانی در شهرستان انار تبريك گفت .

هفدهم مرداد ماه که به مناسبت سالروز شهادت محمود صارمی روز خبرنگار  نامگذاری شده است فرصت مغتنمی است که از زحمات بی دریغ و شبانه روزی اصحاب قلم  تشکر و قدردانی شود.

بی شک نقش فعالان عرصه اطلاع رسانی در انتشار به موقع، صحیح و دقیق اخبار، ستودنی است و این نقش در شرایطی که شاهد توسعه رسانه های اجتماعی در بین اقشار مختلف جامعه هستیم در پیشگیری از شایعات و انتشار اخبار نادرست بیشتر از پیش نمایان شده است.

اینجانب این روز را  به فعالین عرصه خبر تبریک عرض نموده ،امید است  با استعانت  و توکل به خداوند متعال در انجام رسالت آگاهی بخشی و شفاف سازی و ارتقاء سطح فرهنگی جامعه  موید و سربلند باشید و با تداوم همکاری ها و تعاملات سازنده شاهد ایفای نقش موثرتر این شهرداری درعرصه خدمت رسانی باشیم.

علی رحیمی راد

شهردار انار