پنج‌شنبه, 22 آذر 1397
عنوان : پیام تسلیت شهردار انار به مناسبت فوت والده آقای جلالیان رییس شورای اسلامی شهر انار
تاريخ :
 ۱۳۹۷/۰۸/۳۰

به گزارش روابط عمومی شهرداری ،علی رحیمی راد شهردار انار در پیامی فوت والده رییس شورای اسلامی شهر را تسلیت گفت.

کل من علیها فان و یبقی وجه ربک ذو الجلال و الاکرام

مشیت الهی بـر ایـن تعلق گرفـته کـه بهار فرحناک زندگی را خـزانـی ماتم زده بـه انتظار بنشیند و این بارزترین تفسیر فلسفـه آفـرینش درفـراخـنای بـی کران هـستی و یـگانه راز جـاودانگی اوسـت.

غم از دست دادن مادر ،چنان سنگین و جانسوز است که به دشواری به باور می‌نشیند، ولی در برابر تقدیر حضرت پروردگار چاره‌ای جز تسلیم و رضا نیست؛ خداوند قرین رحمتش فرماید.

جناب آقای مهندس حسین جلالیان درگذشت والده دلسوز ، گرامی و بزرگوارتان را به شما و خانواده محترمتان تسلیت عرض نموده، برایشان از درگاه خداوند متعال مغفرت، برای شما و سایر بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل خواهانیم .

علی رحیمی راد

شهردار انار