چهارشنبه, 7 آبان 1399
     ۱۳۹۲/۱۰/۱۲
نشست اعضاء شورای اسلامی شهر انار با دكتر آذین نماینده مردم انار و رفسنجان در مجلس شورای اسلامی

در جلسه ای دکتر آذین نماینده مردم شهرستان انار و رفسنجان در مجلس شورای اسلامی ،صالحی معاون سیاسی امنیتی فرماندار ، اعضای شورای اسلامی شهر ، ریاست شبکه بهداشت شهرستان در دفتر شهردار انار برگزار گردید و مشکلات شهرستان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این جلسه ابتدا قدیری ریاست شورای اسلامی شهر به بیان مشکلات و به طور خاص مشکلات بیمارستان انار و برگزاری آزمون استخدامی دانشگاه علوم پزشکی که اعتراض داوطلبان اناری را در خصوص عدم احتساب آنان به عنوان نیروی بومی را در پی داشته و خواهان رسیدگی و پیگیری از سوی نماینده محترم مردم در مجلس شورای اسلامی شد.

در این جلسه همچنین دکتر برجی ریاست شبکه بهداشت ارائه گزارشی در خصوص عملکرد شبکه بهداشت و بیان مشکلات مجمومه بیمارستان مواردی را جهت توسعه و پیشرفت مرکز درمانی انار مطرح و خواستار پیگیری و برطرف نمودن موانع جهت راه اندازی کلینیک تخصصی در شهرستان شد. و پس از آن ایشان ضمن ارائه گزارشی خواستار تسریع در روند احداث بیمارستان در شهرستان انار شد همچنین اعضاء محترم شورای اسلامی شهر در خصوص ممنوع بودن حضور افاغنه در شهرستان انار و عدم رضایت مردم در این خصوص و مشکلاتی که برای کشاورزان در جهت انجام امور کشاورزی بوجود آمده مطالبی را مطرح و خواستار رفع ممنوعیت این شهرستان در خصوص حضور کارگران افغانی شدند.

در ادامه میرزایی نایب رئیس شورا شهر در خصوص شایعاتی پیرامون انتصاب فردی غیر بومی در یکی از ادارات شهرستان انار مطالبی را مطرح و افزودند که شورای شهر خواهان انتصاب نیروی های بومی در این شهرستان هستند.

در پایان صوراسرافیل عضو شورای اسلامی شهر در خصوص بهره برداری از معادن آهن پلاتری در شهرستان توسط افراد غیر بومی مطالبی را عنوان و خواستار پیگیری این موضوع توسط دکتر آذین شدند.