چهارشنبه, 7 آبان 1399
     ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
برگزاری جلسه هم اندیشی و بررسی فرصتهای سرمایه گزاری در شهرداری با حضور نخبگان اناری و اعضای شورای شهر
درجلسه اي كه با حضور اعضاي شوراي شهر،شهردار و چند تن از نخبگان و مديران اناري در ساختمان شوراي شهر تشكيل شد ابتدا رحيمي شهردار انار ضمن عرض خير مقدم  در جلسه از حضور گرم اين عزيزان در همايش سرمايه گزاري تشكر كرد و  به دليل عدم استفاده شايسته از حضورشان در همايش به جهت كمبود زمان عذر خواهي نمود و هدف از تشكيل  اين جلسه را استفاده از تجربيات گرانبها و نظريات تخصصي نخبگان اناري براي شناسايي  و بررسي نقاط ضعف و قوت شهر ،بهبود و توسعه شهر و هم انديشي و همكاري اين دوستان با مجموعه شهرداري و شوراي شهر عنوان كرد.
رحيمي ضمن ارائه گزارشي از عملكرد چند ماهه شهرداري خواستار طرح نظرات و پيشنهادات شركت كنندگان در جلسه شد.
در اين جلسه مهندس حاج عباس قديري از مديران ارشد و باتجربه  شهرداري تهران با بيان مطالب ارزنده اي درخصوص مديريت شهري موارد و راهكارهاي  مهمي  از جمله تهيه برنامه دراز مدت براي شهر،تهيه طرح جامع تفضيلي،فرهنگي ،ورزشي،طرح جامع فضاي سبز و مبلمان شهري ارائه دادند و  انجام مميزي املاك شهر را از اساسي ترين و ضروري ترين برنامه هاي شهرداري عنوان كردند وخواستار اجراي هرچه سريعتر اين برنامه توسط شهرداري شد.ايشان همچنين برنامه هايي در خصوص درامدزايي خصوصا جذب درامدهاي پايدار براي شهرداري شدند.
در اين جلسه كه مهماناني چون دكتر اسدي پور رييس دانشگاه بين المللي كرمان و عضو هيئت علمي دانشگاه،دكتر اكبري فردعضو هيئت علمي ومعاون فرهنگي اجتماعي دانشگاه شهيد باهنر كرمان و مهندس رشيدي رييس مركززمين شناسي و اكتشافات معدني استان كرمان حضور داشتند به بيان نظرات تخصصي خود پرداختند و امادگي خود را براي كمك و همكاري با مجموعه شورا و شهرداري اعلام نمودند.ايشان ضمن استقبال از اين جلسه خواستار برگزاري مستمر اين جلسات شدند.
در پايان اعضاي شوراي شهر به بيان مطالبي دراين خصوص پرداختند و مقرر كردند كه اين جلسات هر ٢ ماه يكبار با حضور اكثر نخبگان اناري برگزار شود.