۱۳۹۴/۱۱/۱۳
آسمان شهر انار نورافشانی میشود
به گزارش روابط عمومی شهرداری انار همزمان با سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ، آسمان شهر انار نور افشانی میشود.

رحیمی شهردار انار ضمن گرامیداشت سالروز پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و فرار رسیدن 22 بهمن ماه اظهار داشت : همزمان با طنین بانگ الله‌اکبر در سراسر کشور،چهار شنبه شب 21 بهمن ماه ساعت 21 ،شهرانارنیز شاهد فریادهای الله‌اکبر شهروندان عزیز و همچنین نورافشانی آسمان شهر به مناسبت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی خواهد بود.

وی گفت: به مناسبت سی و هشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران سعی شد امسال نیز همچون سال های گذشته مراسم نورافشانی را در پارک شهید گمنام برگزار کنیم تا شور و شوق روزهای اول انقلاب در اذهان  مردم تداعی شود.

ایشان در پایان از افتتاح باشگاه ورزشی اسکواش ،ساختمان  خانه شهر و همچنین برگزاری جشن بزرگ انقلاب در ایام الله دهه فجر خبر داد.