پنج‌شنبه, 12 تير 1399
     ۱۳۹۷/۰۵/۲۳
فراخوان جشنواره «نقاشی دیواری» پارك بانوان شهر انار
مسابقه طراحی و اجرای نقاشی دیواری توسط شهرداری انار در راستای ارتقای کیفیت هنری منظرپارک بانوان ، ساماندهی بصری و زیباسازی فضای پارک برگزار خواهد شد

به گزارش روابط عمومی ، شهرداری انار در نظر دارد با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان انار به مناسبت گرامیداشت چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی و بزرگداشت روز شهرستان انار و در راستای ارتقای کیفیت هنری منظر پارک، ساماندهی بصری، زیباسازی فضای پارک ، کمک به رشد فرهنگ تصویری اقدام به برگزاری مسابقه طراحی نقاشی دیواری پارک بانوان شهر انار نماید.

در این راستا از تمامی هنرمندان و فعالان حوزه هنرهای تجسمی دعوت می شود ایده ها و طرح های خود را به واحد روابط عمومی شهرداری ارسال نمایند.

مسابقه در دو بخش انجام می شود که در مرحله اول کلیه آثار ارسالی توسط تیم داوری بررسی شده و اثرات منتخب جهت اجرا به بخش دوم جشنواره راه خواهند یافت که پس از اجرا، مجددا داوری می شود  و به اثرات برگزیده جوایزی اهدا خواهد شد.

ضمنا" هزینه اجرای نقاشی ها پرداخت خواهد شد.

موضوع مسابقه:
۱- زیبایی های شهر من
۲-فرهنگ شهروندی
۳- تعلیم و تربیت
۴- ورزش بانوان
5- آزاد

جزئیات و شرایط این جشنواره :
1ـ طرح های اجرایی نباید با فرهنگ عمومی مغایرت داشته باشد.
2ـ طرح هایی که در راستای نهادینه کردن فرهنگ شهروندی ، ورزش همگانی و بانوان باشند اولویت اجرایی دارند.
3ـ هر نفر حداکثر می تواند ۵ اثر به دبیرخانه ارسال نماید

جوایز نفرات برگزیده: