پنج‌شنبه, 12 تير 1399
     ۱۳۹۷/۰۹/۲۸
دعوت از علاقه مندان جهت حضور در همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی در انار
رییس هیئت ورزش های همگانی شهرستان انار از عموم مردم علاقه مند به ورزش برای شرکت در همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی کرد

علی رحیمی با اشاره به پخش زنده این همایش از شبکه سه سیما ، افزود: با توجه به اینکه پخش زنده از ساعت 7 صبح آغاز می شود لذا این همایش جمعه 30 آذر ماه ساعت 6:30 صبح از میدان بسیج آغاز خواهد شد ،از عموم مردم ورزش دوست انار جهت شرکت در این همایش دعوت بعمل می آید.

ضمنا مسیر این همایش از میدان بسیج ، خیابان امام ره ، خیابان رازی ، بلوار شهید بهشتی و امامزاده محمد صالح خواهد بود.

وی با اشاره به جوایز ارزنده این همایش پیاده روی خانوادگی از قبیل کمک هزینه خرید خودرو به مبلغ بیست میلیون تومان، سه هدیه پنج میلیون تومانی و دوچرخه خبر داد و گفت:بخشی از این هدایا توسط نماینده محترم مردم در مجلس شورای اسلامی، شورای اسلامی شهرستان انار و شورای اسلامی شهر انار تامین شده است.

علاقمندان برای ثبت نام و تهیه رایگان قبض شرکت در این همایش می توانند به اماکن های مشخص شده و ایستگاه های سطح شهر مراجعه کنند.