پنج‌شنبه, 12 تير 1399
     ۱۳۹۸/۱۲/۲۰
ضد عفونی و گند زدایی كلیه لوازم بازی كودكان ، تجهیزات تندرستی و سرویس های بهداشتی موجود در پارك ها و بوستان ها

به گزارش روابط عمومی شهرداری انار، به منظور پیشگیری از شیوع بیماری کرونا در جهت حفظ سلامت مردم تمام لوازم بازی کودکان ، تجهیزات تندرستی و سرویس های بهداشتی موجود در پارک ها و بوستان ها و معابر اصلی ضد عفونی شد.

صوراسرافیل عنوان کرد : برهمین اساس  میکروب زدایی و ضدعفونی مبلمان شهری، تجهیزات ورزشی و وسایل بازی پارک‌های سطح شهر و سرویس بهداشتی ها با دقت و سرعت انجام می شود تا مردم در این مکان های عمومی با هیچ مشکلی مواجه نشوند.

معاونت خدمات شهری شهرداری انار با بیان اینکه در مرحله اول اماکن عمومی شهر گندزدایی شد، اظهار داشت: ضد عفونی اماکن عمومی ،مبلمان شهری و وسایل بازی کودکان آغاز شده و تاکنون نیز ادامه دارد و از همشهریان تقاضا می شود جهت حفظ سلامت خود و کودکان حتی الامکان از وسایل بازی بوستان ها و پارک ها کمتر استفاده نمایند.