پنج‌شنبه, 12 تير 1399
     ۱۳۹۹/۰۲/۱۱
پیام تبریك شهردار انار به مناسبت روز جهانی كار و كارگر
به گزارش روابط عمومی، شهردار انار طی پیامی یازدهم اردیبهشت روز جهانی کار و کارگر را به تمامی کارگران پرتلاش و زحمت کش مجموعه شهرداری انار تبریک گفت.

متن پیام به شرح ذیل است:

بسم الله الرّحمن الرّحیم

جایگاه کار و کارگر در دین اسلام چنان است که پیامبر عظیم الشأن اسلام دستان یک کارگر را می‌بوسد و می‌فرماید: "این دستی است که آتش جهنم آن را نمی‌سوزاند".
کارگرانی که عامل اصلی توسعه، شکوفایی اقتصادی و اقتدار هر کشور بوده و از ارکان اساسی تولید نیز محسوب می‌شوند.

مجموعه شهرداری انار نیز افتخار همکاری با بهترین فرزندان این مرز و بوم را در کارنامه زرین خود دارد و همیشه به داشتن نیروهای متدین و توانمند می بالد و قدردان زحمات شبانه روزی این عزیزان در راه خدمت رسانی به شهروندان است.

اینجانب؛ فرصت را مغتنم شمرده و فرا رسیدن روز جهانی کار و کارگر را به همکاران ارجمند و خانواده گرامی آنان در مجموعه شهرداری تبریک و تهنیت عرض نموده و برای یکایک آنان عزت روز افزون از درگاه خداوند بزرگ مسئلت می نمایم.
علی رحیمی راد
شهردار انار