چهارشنبه, 7 آبان 1399
     ۱۳۹۹/۰۶/۰۳
پیام تسلیت و تقدیر شهردار انار از خانواده مرحوم حسین زاده در پی اهدای عضو
به گزارش روابط عمومی شهرداری انار، در پی حادثه مرگ مغزی مرحوم علی حسین زاده و اهدای عضو ، شهردار انار در پیامی از اقدام خدا پسندانه خانواده این مرحوم تقدیر کرد

وَ مَنْ أَحْیَاهَا فَکَأَنَّمَا أَحْیَا النَّاسَ جَمِیعًا

و هـر كـس نفسی را زنـده كـنـد گويا همه مردم را زنده كرده است

خانواده محترم حسین زاده

همزمان با ماه محرم، مرحوم علی حسین زاده به ديدار معبود شتافت و شما خانواده بزرگ در ماه ایثار و فداكاري با تصميم ارزشمند خود يعني اهداي اعضاي بدن آن مرحوم به خدا پيوسته ،موجب رضايت خداوند شديد و فردوس برين را به او هديه نموديد.

بي شك اين كار پسنديده و خيرخواهانه شما باعث خشنودي خداوند شده و بهشت جاويدان را به مرحوم هديه نموديد و با بخشيدن زندگي به بيماران نيازمند پيوند اعضا ، گويا به بشريت حيات بخشيديد.

اينجانب ضمن عرض تسلیت به شما خانواده ایثارگر ، این اقدام پسندیده را ارج نموده و از خداوند متعال برای آن مرحوم بهشت جمیل و برای بازماندگان صبر جزیل آرزو دارم.

اميدوارم اين روش پسنديده شما در جامعه ما به عنوان يك فرهنگ الهي و انساني مورد عنايت و اهتمام قرار گيرد .

روحشان شاد و يادشان گرامي باد

علی رحیمی راد