۱۳۹۹/۰۶/۰۵
شهر انارحال و هوای محرم به خود گرفته است
از هیات های مذهبی در بوستان ها و پارک ها تا کتیبه های سر درب منازل و مغازه ها

قدیری مدیر روابط عمومی شهرداری انار از برگزاری مراسم عزاداری همزمان با آغاز ماه محرم و سوگواری اباعبدالله الحسین (ع) و یاران باوفایش بر اساس پروتکل های اعلام شده از سوی ستاد مبارزه با کرونا خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری انار ، قدیری با اشاره به اینکه  این مراسمات امسال متفاوت از برنامه سالهای گذشته برگزار می شود؛ افزود: بنابر نظر کارشناسی وزارت بهداشت مبنی بر ممنوعیت برگزاری مراسم عزاداری محرم در فضاهای سربسته؛ برنامه های امسال در بوستان های شهرداری با رعایت فاصله گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک و در فضاهای باز در حال اجراست.

او یادآور شد:در بوستان ها فضاهای روباز برای این منظور تدارک دیده شده و با فضایی کاملا باز و ایمن و رعایت پروتکل های بهداشتی پذیرای هیات های مذهبی  است.

قدیری اظهار کرد: در این راستا پویش مردمی " هر خانه یک حسینه" با همکاری هیئت علمدار  در دهه اول محرم در حال اجراست که عزاداران حسینی می توانند تصاویر نصب پرچم بر سردرب منازل و مغازه ها را به شماره 09137259415 در واتس آپ ارسال و در قرعه کشی معنوی شرکت کنند.

قدیری با تاکید بر اهمیت فضاسازی مناسب شهری در ماه محرم گفت: معابر، میادین و فضاهای شهری نیز همزمان با آغاز ماه محرم سیاه‌پوش و شور و حال حسینی به خود گرفته است.