۱۳۹۹/۰۶/۲۳
محل اسكان كارگران فصلی در انار

به گزارش روابط عمومی شهرداری انار، کارشناس خدمات شهری با اشاره به اهمیت ساماندهی اسکان کارگران فصلی از ایجاد محل اسکان کارگران فصلی در انار خبر داد.

ابراهیم رشیدی با اشاره به ایجاد ساختمان اسکان و استقرار کارگران فصلی در محور انار- امینشهر مقابل مقبره بشر حافی گفت: این امردر راستای ارج نهادن به جایگاه اجتماعی کارگران زحمتکش فصلی و رعایت دستورالعمل های ستاد مقابله با ویروس کرونا و همچنین ساماندهی کارگران صورت گرفته است.

وی با اشاره به اینکه تجمع کارگران در میادین سطح شهر ممنوع می باشد ؛ تصریح کرد: جایگاه استقرار کارگران فصلی از امکانات اولیه بهره‌مند است و در ایام برداشت محصول پسته ضمن ساماندهی کارگران علاوه بر فراهم شدن امکان شناسایی راحت‌تر افراد ، به کارگیری کارگران نیزراحت‌تر خواهد شد.

وی افزود: محل اسکان کارگران فصلی در محور انار – امینشهر واقع در مقابل مقبره بشر حافی می باشد و از کارگران زحمتکش و شهروندان انتظار می‌رود همکاری لازم را با عوامل شهرداری داشته باشند.