۱۳۹۹/۰۷/۱۲
پیام تبریك شهردار انار به فرماندار شهرستان انار در پی كسب عنوان برتر
علی رحیمی شهردار انار در پیامی خطاب به مهندس زهرودی،انتخاب فرمانداری انار به عنوان فرمانداری برتر جشنواره شهید رجایی استان کرمان را تبریک گفت

به گزارش روابط عمومی شهرداری انار  ، علی رحیمی شهردار انار در پیامی خطاب به مهندس زهرودی،انتخاب فرمانداری انار  به عنوان فرمانداری برتر جشنواره شهید رجایی استان کرمان  را تبریک گفت .

متن پیام به شرح زیر است:

جناب آقای مهندس زهرودی

فرماندار محترم شهرستان انار

با اهدای نیکوترین تحیات، انتخاب شایسته فرمانداری انار به عنوان فرمانداری برتر در میان فرمانداری های استان کرمان را به حضرتعالی تبریک و تهنیت عرض می کنم .

رجاء واثق دارم که این عنوان جز با همت ، تلاش و پشتکار ، خودباوری و عزم جهادی و شبانه روزی شما و همکاران ارجمندتان به دست نمی آمد .

بی شک این انتخاب ، نوید خدمت‌رسانی و عزم همگانی مسئولان برای خدمت به مردم ولایت‌مدار انار را می دهد . این فرصت را مغتنم دانسته تا ضمن آرزوی موفیقت  برای حضرتعالی،از خداوند متعال توفیقات روز افزون در مسیر خدمتگزاری به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برای شما مسئلت کنم.

علی رحیمی راد

شهردار انار