سه‌شنبه, 11 آذر 1399
     ۱۳۹۹/۰۸/۰۱
تجلیل شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر انار از خدمات پرسنل نیروی انتظامی
شهردار انار به همراه معاونین و اعضای شورای اسلامی شهر به مناسبت هفته نیروی انتظامی از خدمات فرماندهی انتظامی شهرستان تجلیل به عمل آورند

به گزارش روابط عمومی شهرداری ، رحیمی شهردار انار در این نشست گفت : نیروی انتظامی و شهرداری دو نهاد هستند که هدف مشترک آنها تامین نظم ، امنیت و آرامش در حوزه شهری است.

وی افزود : هرچه سطح تعامل این دو نهاد افزایش یابد به همان میزان سطح رضایت و رفاه شهروندان افزایش می یابد و سعی ما نیز تاکنون در همین راستا بوده است.

سرهنگ خلیلی نژاد  فرماندهی انتظامی شهرستان نیز در ادامه این نشست با تقدیر از خدمات شهرداری در حوزه شهری گفت: سطح تعاملات شهرداری و شورای اسلامی شهر و نیروی انتظامی تنگاتنگ بوده و هم اکنون این ارتباط در حوزه شهری نیز وجود دارد.

اسماعیلی رییس شورای اسلامی شهر نیز ضمن قدردانی از پرسنل نیروی انتظامی ، حاصل تلاش و زحمات ماموران نیروی انتظامی را ایجاد آرامش و آسایش شهروندان و امنیت عنوان کرد و بر توسعه همکاری های مشترک و آمادگی اعضای این شورا برای هرگونه همکاری در این راستا تاکید کرد.

گفتنی است در پایان با اهدای لوح تقدیر از خدمات عوامل نیروی انتظامی در تامین امنیت حوزه شهری و همکاری در جهت حل معضلات شهری تقدیر به عمل آمد.