۱۳۹۹/۰۹/۰۱
پیام تبریك رحیمی شهردار انار به مناسبت هفته بسیج

به گزارش روابط عمومی شهرداری ، رحیمی شهردار انار در پیامی هفته بسیج را به بسیجیان ، بهترین مدافعان اسلام و انقلاب تبریک گفت.

متن پیام به شرح زیر است:

بسمه تعالی

بسیجی گل سرخی است که در بوستان عشق جوانه میزند ، بالنده میشود و عطر شهادت را برای سرمستی در عالم می پراکند تاحقیقت و عدالت وکمال راعینیت بخشد.

هفته مبارک و فرخنده بسیج فرصت مغتنمی است جهت تجدید پیمان با آرمان های بلند حضرت روح الله و بیعتی دوباره با مقام معظم رهبری است  که نوای دلنشین و عاشقانه اش را با گوش جان شنیدیم:

بسیجی باید در وسط میدان باشد تا فضیلت های اصلی انقلاب زنده بماند.

اینجانب نیز بر خود لازم دانستم ضمن ابلاغ پیامی، این هفته را به تمامی بسیجیان غیور به ویژه بسیجیان شهرستان انار  تبریک عرض نمایم و امیدوارم در راستای منویات مقام معظم رهبری موفق و پیروز باشند .

علی رحیمی راد

شهردار انار