چهارشنبه, 2 تير 1400
     ۱۴۰۰/۰۱/۳۱
آغاز عملیات سمپاشی بهاره درختان
مسئول فضای سبز شهرداری انار از آغاز عملیات سمپاشی بهاره درختان سطح شهر خبر داد

به گزارش روابط عمومی شهرداری انار ، میرزایی اظهار کرد: در راستای پیشگیری از طغیان شته‌ها، کنترل آفات گیاهی، حذف آلاینده‌ها و بهبود شادابی و رشد درختان و همچنین حفاظت از محیط زیست عملیات سمپاشی بهاره درختان سطح شهرآغاز شد.

وی افزود: سمپاشی درختان با رعایت کامل اصول فنی و با استفاده از سموم پایه ارگانیک توسط پرسنل واحد فضای سبز شهرداری انجام می‌شود.

مسئول فضای سبز شهرداری انار یادآور شد: از جمله آفات مهم گیاهی درختان فضای سبز شهری، شته‌ها، پسیل، شپشک و نخودی هستند که آفت شته سیاه به عنوان آفت غالب که از شیره گیاهی تغذیه می، کند، ضمن اینکه این شته‌ها هیچ گونه ضرر انسانی ندارند.

وی ساعات سم‌پاشی خیابان‌ها و معابر را از ساعت 21 لغایت 4 صبح به مدت 10 شب اعلام و عنوان کرد: از شهروندان در خواست می‌شود از پارک کردن خودرو در معابر اصلی خودداری کرده و همچنین درب و پنجره‌های مشرف به معابر اصلی را ببندند.