پنج‌شنبه, 1 مهر 1400
     ۱۴۰۰/۰۶/۱۴
نشست هم اندیشی شهردار انار با مربیان باشگاه فرهنگی ورزشی شهرداری
نشست برنامه ریزی و هماهنگی مربیان باشگاه فرهنگی ورزشی شهرداری انار با حضور رحیمی شهردار، قدیری معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری و مربیان ورزشی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی، نشست برنامه ریزی و هماهنگی مربیان باشگاه فرهنگی ورزشی شهرداری انار با حضور رحیمی شهردار، قدیری معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری و مربیان رشته های ورزشی که در این باشگاه در حال فعالیت هستند برگزار شد.
رحیمی شهردار انار ضمن قدردانی از زحمات مربیان ورزشی ، فعالیت و سرمایه گذاری شهرداری در حوزه ی ورزش را نوعی سرمایه گذاری در مسیر رسیدن به شهر سالم عنوان کرد و افزود: وجود شهروندان سالم و پرنشاط در شهر یکی از عوامل مهم و اصلی در پویایی شهر است و بدون شک شهرداری همچون گذشته از هیچ کوششی در این حوزه دریغ نخواهد کرد.
ایشان در ادامه بر همگانی شدن ورزش تاکید کرد و عنوان کرد: یکی از وظایف شهرداری توسعه ورزش، تسهیل امور مربوط به آن و ایجاد ساختارهای لازم برای ورزش می باشد و فعالیت و برنامه ریزی برای سلامت جسم و روح مردم،جامعه را توانمند و دانا خواهد کرد و باشگاه فرهنگی ورزشی شهرداری انار علاوه بر رسیدن به ورزش قهرمانی باید به همگانی شدن ورزش نیز توجه ویژه داشته باشد.
 در این نشست مربیان به ارائه نظرات و دیدگاههای خود در خصوص مسائل مختلف باشگاه و تجهیزات ورزشی پرداختند .