۱۴۰۰/۰۷/۲۰
فعالیت سینما شهر انار به ‌زودی آغاز می‌شود
معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری انار با توجه به اینکه شهرستان انار در وضعیت آبی قرار گرفته ازفعالیت مجدد سینما شهر انار پس از تعطیلی به دلیل شیوع ویروس کرونا خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری انار، قدیری معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری انار گفت: بر اساس مصوبه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا، سالن‌های سینما  مشروط به رعایت دستور‌العمل های بهداشتی و استفاده از حداکثر ۵۰ درصد ظرفیت می‌توانند فعالیت خود را از سر بگیرند و سینما‌ شهر به زودی با اکران فیلم های  "درخت گردو"  و  "دینامیت"  فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

قدیری در ادامه عنوان کرد: سینما شهر انار واقع دربلوار جمهوری دارای یک سالن با ظرفیت 220 نفر بوده و در سال 1396 تأسیس شده که علاوه بر امکاناتی نظیر گالری هنر و سالن انتظار از به روز ترین تجهیزات صوت و تصویرنیز برخوردار است.