۱۴۰۰/۰۷/۲۱
كارگاه سلامت روان ویژه كاركنان خدماتی شهرداری انار برگزار شد
با هدف ارتقا سطح بهداشت روانی کارکنان شهرداری انار کارگاه آموزشی بهداشت روان ویژه کارکنان خدماتی شهرداری انار برگزار شد

به گزارش روابط عمومی شهرداری انار کارگاه سلامت روان ویژه کارکنان خدماتی شهرداری در تالار شهر  شهرداری انار برگزار شد .

این کارگاه به همت شهرداری انار ، فرماندهی انتظامی شهرستان و شبکه بهداشت و درمان در راستای برنامه‌های توان‌افزایی و مهارت‌آموزی با موضوع «تکنیک‌های ارتقاء سلامت روان» به منظور پیشگیری از آسیب‌های فردی و اجتماعی و افزایش توانمندی‌ها در زندگی  با حضور سرهنگ اسلامی و دکتر علیزاده (روان شناس) برگزار گردید.

قدیری معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری انار با عنوان ضرورت برگزاری کارگاه های سلامت روان افزود : سلامت جسم در کنار سلامت روان ، جامعه ایی سالم را برای کشور به ارمغان می آورد و مارا بر آن می دارد تا با هدف گذاری و برنامه ریزی ، این کارگاه ها را ادامه دهیم.

در این کارگاه که به مناسبت هفته سلامت روان و هفته نیروی انتظامی برگزار گردید 50 نفر از پرسنل شهرداری شرکت کردند و بیشتر شرکت کنندگان پاکبانان و کارکنان فضای‌سبز این نهاد بودند که در پایان نیز توسط فرماندهی انتظامی از ایشان تجلیل شد.