۱۴۰۰/۰۹/۰۴
آغاز تكثیر گل های زینتی به روش قلمه زنی

به گزارش روابط عمومی شهرداری انار ، مسئول فضای سبز شهرداری در راستای خودکفائی بیشتر از تکثیر و تولید گل های زینتی در واحد تولیدات شهرداری انار خبر داد.

علی میرزایی در این خصوص عنوان کرد: با توجه به هدف شهرداری  مبنی بر خودکفایی و افزایش تولیدات گیاهی، هم اکنون با شروع فصل خزان ، عملیات هرس انواع گیاهان زینتی فضای باز توسط اکیپ اجرایی در سطح شهر شروع گردیده  و آماده سازی قلمه ها جهت کاشت  در بسترهای آماده شده در مرکز تکثیر و تولید گیاهی واحد فضای سبز شهرداری انار آغاز گردید.

مسئول فضای سبز پیش بینی کرد: در این طرح حدوداً  دویست هزار قلمه از انواع   اطلسی،مکزیکی،شاهپسند، رز،محمدی و ... تولید می شود که در فصل مناسب و پس از ریشه زایی از شاسی ، به گلدان یا محل مورد نظر جهت کاشت انتقال می یابد.

میرزایی در پایان گفت : بستر های کشت در ماه قبل آماده و ضدعفونی شده است و امسال قلمه گیری از درختچه ها و گل های دائمی بصورت روزانه و تفکیکی انجام می گیرد بطوریکه در هر مرحله یک نوع گیاه انتخاب و کلیه سرشاخه های مناسب آن ضمن هرس فرم در سطح شهر جمع آوری و به گلخانه منتقل شده و بعد از جداسازی و بریدن شاخه ها ، قلمه زنی در بستر کشت توسط پرسنل این واحد انجام می شود.