۱۴۰۰/۰۹/۰۴
كسب عنوان برتر پایگاه بسیج كارمندی شهید اسفندمز در جشنواره مالك اشتر
پایگاه مقاومت بسیج کارمندی شهید اسفندمز شهرداری انار به عنوان پایگاه بسیج برتر در جشنواره مالک اشتر انتخاب شد

به گزارش روابط عمومی شهرداری انار، در آئین برگزاری این جشنواره که صبح امروز 4 آذر ماه 1400 در تالار شهر و با حضور سرهنگ ابراهیم پور فرماندهی سپاه شهرستان ،امام جمعه شهرستان ، فرماندار و شهردار انار  و جمعی از مسئولین شهرستان برگزار گردید، پایگاه مقاومت بسیج کارمندی شهید اسفندمز شهرداری انار به جهت عملکرد موفق در سال 1399، از سوی فرماندهی محترم ناحیه مقاومت بسیج شهرستان انار به عنوان پایگاه برتر در سطح رده های همتراز در سپاه این شهرستان انتخاب و از فرمانده این پایگاه ، آقای مهدی قدیری با اهدا لوح تقدیر به عمل آمد.
جشنواره مالک اشتر، همه ساله و در راستای تحقق تدابیر فرماندهی معظم کل قوا در شهرستان های مختلف کشور برگزار و براساس ارزیابی عملکرد در رده های مختلف سپاه، از پایگاههای برتر قدردانی می گردد.