۱۴۰۰/۱۰/۲۰
آغاز عملیات تعویض آسفالت ضلع شرقی بلوار شهید مطهری
علیرضا عبدالرضایی سرپرست شهرداری انار از آغاز عملیات تعویض آسفالت ضلع شرقی بلوار شهید مطهری با اعتباری بالغ بر ۱۳ میلیارد ریال خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری انار، عبدالرضایی با بیان اینکه پروژه تعویض آسفالت ضلع شرقی بلوار شهید مطهری به منظور ارتقاء کیفی، سهولت در عبور و مرور و رضایتمندی شهروندان آغاز شده، اظهار کرد: این پروژه در مساحت ۹۰۰۰ متر مربع و با اعتباری بالغ بر ۱۳ میلیارد ریال در حال انجام می باشد.

سرپرست شهرداری انار با اشاره به مشکلات فنی آسفالت بلوار مطهری بیان داشت: با توجه به فرسوده شدن، فرو نشست و خرابی آسفالت این بلوار، آسفالت ضلع شرقی بلوار جمع آوری می شود و پس از زیرسازی، مجددا آسفالت خواهد شد.

وی خاطر نشان شد: عملیات آسفالت میدان امام علی (ع) فردا ۲۱ دی ماه آغاز می شود و همچنین شروع عملیات بهسازی و آسفالت خیابان قدس و بلوار ۹ دی پس از اتمام پروژه بلوار مطهری در دستور کار قرار خواهدگرفت.

مسیر مذکور تا اطلاع ثانوی مسدود می باشد و از صبر و شکیبایی شهروندان محترم تا اتمام پروژه کمال تشکر و قدردانی را داريم.